+ (86) 188 5854 3665

EN
Të gjitha kategoritë

Historia e kompanisë

Ti je ketu : home>Rreth nesh>Historia e kompanisë

Historia e kompanisë

Zhejiang Guanfeng Food Machinery Co, Ltd është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që është përqendruar në R&D, prodhim dhe shitje. Isshtë një ndërmarrje inovative prodhuese e themeluar nga një grup skuadrash teknike me më shumë se 20 vjet përvojë profesionale.
2013

GUANFENG themeluar.

2014

Vëllimi i eksportit GUANFENG arriti në më shumë se 3 milion dollarë amerikanë.

2015

GUANFENG zhvillon një larmi të pajisjeve për përpunimin e ushqimit.

2016

Vëllimi i eksportit Guanfeng rritet në më shumë se 5 milion dollarë.

2017

GUANFENGnew factory start to construct which cover an area of 15,000 square meters.