(86) 575-8231-3426

EN
Të gjitha kategoritë

Kompania News

Ti je ketu : home>Lajme>Kompania News

Dërgesa e linjës së prodhimit të para-trajtimit 2T në Indi

Time: 2020-11-12

Një ditë e ngarkuar!Projekti që do të transportohet sot është linja e prodhimit të para-trajtimit 2T në Indi, e cila përdoret për përpunimin e para-trajtimit të karotave dhe bishtajave. Punëtorët rregullojnë pjesën e poshtme të pajisjes gjatë ngarkimit për të parandaluar dëmtimin e linjës së prodhimit të para-trajtimit nga lëkundjet gjatë transportit. GUANFENG ka qenë gjithmonë e përkushtuar për tu ofruar klientëve shërbimin më cilësor.

图片 1图片 2图片 3

图片 4

图片 5

       Linja e prodhimit të para-trajtimit për projektin e dehidruar është projektuar posaçërisht për para-trajtimin e perimeve para tharjes. Struktura e arsyeshme, mirëmbajtja e përshtatshme, aplikimi i gjerë dhe kombinimi falas i rregullimit të temperaturës dhe shpejtësisë, etj., Është një pajisje e veçantë automatike më e lartë shkallë. Përveç zëvendësimit të punës së rëndë manuale, ajo gjithashtu zvogëlon koston e prodhimit dhe përmirëson efikasitetin e prodhimit, duke marrë favor të lartë nga klientët tanë.

       Në fund, falenderims për besimin dhe mbështetjen tuaj! Prodhimi i zënë ende po vazhdon dhe ne do të vazhdojmë të tregojmë pajisje të ndryshmes dhe projekte në të ardhmen. GUANFENG është gjithmonë zgjedhja juaj më e mirë.