+ 86 17826808434

EN
Të gjitha kategoritë

Kompania News

Ti je ketu : home>Lajme>Kompania News

Prodhimi i pajisjeve tharëse të ngrirjes me vakum

Time: 2020-10-22

Çfarë dite e ngarkuar!Në fabrikë, punëtorët po punojnë shumë për të prodhuar pajisje për tharjen e ngrirjes me vakum për të siguruar që projekti të mund të dorëzohet në kohë;Në zyrë, stafet e departamentit të tregtisë së jashtme po komunikojnë me klientët e tyre në lidhje me ecurinë e projektit përmes E-mail, WhatsApp, WeChat dhe mënyra të tjera për t'u siguruar që klientët e tyre të mund të mbajnë krah për krah zhvillimet më të fundit të projektit.


      Faqe prodhimi

1

2

3

Vendi i punës i ekipit të tregtisë së jashtme

4

      Zoti Yu po operon Alibaba

5

Zoti Zhang është duke biseduar me klientin e tij

6

Zonja Gao po kontrollon emailin

7

Trupi kryesor i këtij projekti janë pajisjet e tharjes në ngrirje me vakum, duke u fokusuar në teknologjinë e lartë të patentuar të kompanisë, e cila është produkti kryesor i kompanisë sonë..

Makineri ushqimore Zhejiang Guanfeng Co., Ltd është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë, që integron kërkimin dhe zhvillimin me prodhimin dhe shitjet në një. Është një ndërmarrje inovative e prodhimit industrial e cila është ndërtuar nga një ekip drejtues dhe teknik me më shumë se 30 vjet përvojë profesionale në fushën e makinerive ushqimore. Përveç kësaj, kompania ka edhe operatorë me përvojë dhe ekip të ri dhe dinamik të tregtisë së jashtme.

Në fund, faleminderit përsëri për besimin dhe mbështetjen tuaj gjatë gjithë kohës. Ne insistojmë t'i shërbejmë çdo klienti me qëndrim të sinqertë dhe teknologji profesionale. GUANFENG do të jetë partneri juaj më i besueshëm.