(86) 575-8231-3426

EN
Të gjitha kategoritë

Industry News

Ti je ketu : home>Lajme>Industry News

Në industrinë ushqimore, ka shumë produkte që duhet të përdorin avull gjatë procesit të prodhimit dhe përpunimit, si simite në avull, simite në avull, qumësht soje të zier, distilimi i verës, sterilizimi etj. Kështu, gjeneratori i avullit është bërë një ind

Time: 2019-03-09

Me përmirësimin e vazhdueshëm të standardeve të jetesës, njerëzit kanë paraqitur kërkesa të reja për përpunimin e frutave dhe perimeve. Prandaj, zhvillimi i makinerive dhe teknologjisë së përpunimit të Makinerisë së Përpunimit të Frutave ka një rëndësi të madhe për të përmbushur nevojat e jetesës së njerëzve.

Së pari, përpunimi i lëngjeve të frutave dhe perimeve: teknologjia e lëngjeve, teknologjia e sterilizimit me kohë të shkurtër në temperaturë të lartë, teknologjia e paketimit aseptik, lëngëzimi i enzimës dhe teknologjia e pastrimit, teknologjia e membranës, etj., janë përdorur gjerësisht në prodhim. Pajisjet e përpunimit të frutave dhe perimeve, të tilla si koncentrati i lëngut të mollës dhe pajisjet e përpunimit të salcës së domates janë kryesisht pajisje të avancuara të importuara nga jashtë. Në përpunimin e lëngjeve me pirje të drejtpërdrejtë, kompanitë e mëdha kineze kanë integruar teknologji dhe pajisje të avancuara ndërkombëtarisht.

Së dyti, fusha e frutave dhe perimeve të konservuara: teknologjia e sterilizimit të vazhdueshëm në temperaturë të ulët dhe teknologjia e çmontimit të vazhdueshëm janë përdorur gjerësisht në kanaçe me acid (si portokalli i konservuar); prezantoi teknologjinë e re të sterilizimit të kontrolluar nga kompjuteri, të tilla si produkte të vogla të konservuara të gështenjës; paketimi EVOH Materiali është aplikuar në prodhimin e konservave; inokulimi i baktereve të pastër të acidit laktik ka revolucionarizuar procesin tradicional të prodhimit të kimçit dhe ka nxitur zhvillimin e industrisë së kimçit.