(86) 575-8231-3426

EN
Të gjitha kategoritë

Industry News

Ti je ketu : home>Lajme>Industry News

Përparësitë e makinës për tharjen e perimeve

Time: 2019-05-01

The color and quality of products after drying does not change, which is the biggest feature of this equipment. Some experts said that a large number of vegetables are on the market during the harvest season, and many local markets are oversupplied. Fresh vegetables have high water content, strong postpartum respiratory metabolism, and extremely perishable characteristics, which bring considerable difficulties to the storage, transportation and circulation of agricultural products. Therefore, in order to reduce the huge losses of vegetables after the birth, in addition to extensive use of pre-cooling, preservation methods, etc., dried vegetables is also an effective way to regulate supply and demand, digest seasonal surplus, reduce post-natal decay losses, and it is also an effective supplement for fresh vegetables; The drying of vegetables can effectively increase the added value of products as an effective way to increase farmers' income and promote local economic development.

Zonat rurale të rritjes së duhanit të pastruar nga gripi në Kinë, fermerët e duhanit janë familje të vetme familjare për të ndërtuar shtëpi duhani të pjekur për të tharë gjethet e tyre të duhanit të korrura. Për një numër të madh të familjeve të duhanit të pastruar nga gripi, cilësia dhe ngjyra e gjetheve të duhanit nuk duhet të nënvlerësohen. Prandaj, aplikimi i fermerëve të duhanit në makinën e tharjes së perimeve ka një rëndësi të madhe praktike. Shfaqja dhe aplikimi i makinës për tharjen e perimeve ka reduktuar humbjet e mëdha të fermerëve të duhanit pas prodhimit, dhe karakteristikat e mosngjyrosjes dhe cilësisë janë bërë avantazhi më i madh i tharëseve të frutave dhe perimeve.

In summary, because the fruit and Vegetable Drying Machine has national policy support, with low cost, high efficiency, simple operation, and complete functions, the application in rural areas is becoming more and more popular. The application of vegetable dryers has essentially developed the production level of rural agriculture, liberated and improved the productivity of local rural areas, and greatly guaranteed production efficiency. Vegetable Drying Machine are increasingly becoming the new choice for rural vegetable drying.