+ 86 17826808434

EN
Të gjitha kategoritë

Industry News

Ti je ketu : home>Lajme>Industry News

Prodhuesit e pajisjeve të liofilizimit Ndani Si të blini një magazinim të ftohtë të ushqimit

Time: 2019-03-25

Depoja e ftohjes së ushqimit është një ndërtesë që përdoret për ngrirjen dhe ngrirjen e ushqimeve. Është një metodë e ftohjes artificiale për të mbajtur brendësinë e bibliotekës në një temperaturë të ulët. Për të reduktuar futjen e nxehtësisë së jashtme, një trashësi e caktuar e barrierës së gazit rezistente ndaj lagështirës dhe shtresës izoluese vendosen në dyshemenë, murin dhe çatinë e magazinës së ftohtë. Në menaxhimin e magazinimit të ftohtë të ushqimit, menaxhimi shkencor duhet të zbatohet sipas karakteristikave të ruajtjes së ftohtë të ushqimit për të siguruar prodhim të sigurt, për të arritur jetëgjatësi, për të zvogëluar kostot e prodhimit, për të kursyer kostot e mirëmbajtjes dhe për të përmirësuar efikasitetin ekonomik të ndërmarrjeve.

Më poshtë, prodhuesit e pajisjeve të liofilizimit tregojnë se si të blini magazinimin e ushqimit në frigorifer si të blini?

1. Standardet teknike për prokurimin e ruajtjes së ftohtë. Standardet teknike të ruajtjes së ftohtë përfshijnë temperaturën dhe lagështinë e ruajtur nga magazinimi i përgjithshëm i ushqimit në frigorifer, -18 ° C ose më i ulët, luhatjet e temperaturës dhe izolimi termik i ruajtjes së ftohtë. Magazinimi i ftohtë në platformën e transportit dhe parkingun. Ashensor dhe makineri stivimi.

2. Blerja e njësisë ftohëse. Kondensuesi dhe aksesorët e tjerë së bashku me kompresorin e ruajtjes së ftohtë quhen njësia e ftohjes, dhe njësia e ftohjes ka njësinë e ftohjes së ujit dhe njësinë e ftohjes së ajrit. Magazinimi i vogël i ftohtë është kryesisht i ftohur me ajër, dhe kompresori i njësisë së ftohjes është zemra e ruajtjes së ftohtë. Kompresorët e zakonshëm janë shtëpiak, gjysmë të mbyllur dhe plotësisht të mbyllur.

3. Blerja e avulluesit. Ekzistojnë dy lloje avulluesish: tubi i shkarkimit dhe ftohësi i ajrit. Në përdorimin aktual, secila ka avantazhet dhe disavantazhet e veta. Nga njëra anë, përdoruesi duhet të marrë parasysh cilësinë e tubit dhe ventilatorit, nga ana tjetër, t'i kushtojë vëmendje zgjedhjes së forcës dhe shmangies sipas situatës së përdorimit.

4, sipas përdorimit dhe kërkesave të tyre, zgjidhni vëllimin e duhur dhe gamën e temperaturës së ruajtjes së ftohtë. Frigorifer për magazinim të ftohtë të ushqimit dhe ruajtje në të ftohtë

5, ndërtimi i projektit të magazinimit të ftohtë, për të zgjedhur personelin profesional inxhinierik dhe teknik të magazinimit të ftohtë, projektimin dhe ndërtimin shkencor dhe racional.

6. Pllaka e poshtme e ruajtjes së ftohtë duhet të grumbullohet me një sasi të madhe ngarkese. prandaj. Në veçanti, gjatë procesit të cikleve periodike të ngrirjes dhe shkrirjes, duhet të përdoren makineri dhe pajisje të ndryshme transporti ngarkimi dhe shkarkimi. Struktura duhet të jetë e fortë dhe të ketë një kapacitet të madh mbajtës. Në një mjedis me temperaturë të ulët. Struktura e ndërtesës është e ndjeshme ndaj dëmtimit. Prandaj, materialet e ndërtimit si magazina në frigorifer ushqimor dhe pjesë të ndryshme të ruajtjes së ftohtë duhet të kenë rezistencë të mjaftueshme ndaj ngricave.

7, kuptoni performancën e materialeve kryesore, aksesorëve, bëni një punë të mirë.