(86) 575-8231-3426

EN
Të gjitha kategoritë

Industry News

Ti je ketu : home>Lajme>Industry News

Parimi i punës së makinës së tharjes në ngrirje

Time: 2019-06-06

Freeze Dry Machine adopt drying technique by the principle of sublimation. It freezes the dried material at a low temperature and then directly sublimates the frozen water molecules into water vapor under a suitable vacuum environment. The product obtained by lyophilization is called a lyophilizer, and the process is called lyophilization.

Substanca është gjithmonë në temperaturë të ulët (gjendje ngrirjeje) para tharjes, dhe kristalet e akullit shpërndahen në mënyrë të barabartë në substancë, dhe procesi i sublimimit nuk shkakton përqendrim për shkak të dehidrimit për të shmangur efektet anësore si shkumëzimi dhe oksidimi i shkaktuar nga avujt e ujit. . Materiali i thatë është poroz në formën e një sfungjeri të thatë dhe vëllimi është në thelb i pandryshuar, kështu që tretet lehtësisht në ujë dhe kthehet në gjendjen e tij origjinale. Denatyrimi fizik dhe biologjik i lëndës së thatë parandalohet në masën më të madhe.

The Freeze Dry Machine is composed of a refrigeration system, a vacuum system, a heating system, and an electrical instrument control system. The main components of the lyophilizer are a drying oven, a condenser, a refrigeration unit, a vacuum pump, and a heating/cooling device.

The lyophilizer works by freezing the dried object to below the triple point temperature and then sublimating the solid water (ice) in the article to water vapor under vacuum conditions, removing it from the products, and drying the products. After the material is pre-treated, it is sent to the quick-freezing bin for freezing, and then sent to the drying bin for sublimation dehydration, and then packaged in the post-treatment workshop.

The vacuum system establishes a low-pressure condition for the sublimation drying chamber. The heating system provides sublimation latent heat to the material, and the refrigeration system provides the required cooling capacity to the cold trap and the drying chamber.

For further information, please go to gf-machine.com to contact us at any time.