+ 86 17826808434

EN
sadaya Kategori

Propil Company

Anjeun aya didieu : Imah>Tentang Kami>Propil Company

111

Zhejiang Guanfeng Food Machines Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi luhur anu museur kana P&P, pabrikan sareng penjualan. Éta perusahaan manufaktur inovatif didirikeun ku sakumpulan tim téknis kalayan langkung ti 20 taun pangalaman propésional.

Perusahaan parantos komitmen kana R&D, desain, pabrik sareng masang alat-alat ngolah kadaharan sareng solusi terpadu. Tarékah kami kapamimpinan téknis sareng jaminan kualitas. Ngalangkungan inovasi anu tetep sareng diajar konsép maju ti nagara maju di Kulon, Jepang, alat-alat pengeringan vakum kami, garis produksi pengeringan otomatis, alat-alat katirisan gancang sareng jalur produksi anu aya hubunganana parantos di réngking di luhur Cina, bagian tina peralatan ngahontal maju internasional tingkat. Kinerja sareng kualitas peralatan ngaraosan reputasi tinggi di bumi sareng luar negeri.

Salaku perusahaan inovasi anu hadé, urang lulus ISO9001: 2008, Uni Éropa CE, Swiss SGS, Amérika UL sareng sertifikasi sanés. Sajauh ieu, perusahaan parantos kéngingkeun langkung ti 50 téknologi patén nasional, sareng judul Zhejiang Medium sareng Small Technological Enterprise, perusahaan téknologi tinggi nasional. Perusahaan berorientasi ku paménta konsumén. Kami henteu ngan saukur ngahijikeun pasar domestik, tapi ogé kuat ngembangkeun pasar internasional. Kalayan kinerja peralatan anu saé sareng kualitas, jasa purna jual anu sampurna, alat-alat kami parantos seueur dianggo di Asia Tenggara, Asia tengah, India, Wétan Tengah, Amérika Tengah sareng nagara-nagara Amérika Kidul, sababaraha peralatan hasil diékspor ka Amérika Kalér, Éropa, Australia , Jepang sareng nagara maju anu sanés, anu sadayana ngagaduhan persetujuan bulat sareng koméntar anu pikaresep pikeun konsumén domestik sareng internasional.

Perusahaan kami bakal ngawula ka unggal palanggan kalayan sikep tulus sareng téknologi propésional, sareng kami yakin yén GUANFENG bakal janten pasangan anjeun anu paling dipercaya.